Kennel

Wie zijn wij?

Bordercolliekennel ‘d Ambrises en Whitemoorborders is ontstaan uit passie, ervaring, kennis, creativiteit, ondernemerschap en omstandigheden. Onze relatie is ontstaan door onze gemeenschappelijke passie voor schapen en bordercollies. Kernbegrippen voor ons persoonlijk en onze relatie zijn: gedrevenheid, ambitieus, vasthoudend en hardwerkend.

In 2006 zijn we gestart met het geven van schapendrijflessen, clinics, het fokken van bordercollie pups, demonstraties, verkoop van hondenvoer en het beheer van natuurgebied het Witterveld met schapen en runderen. In de loop der jaren zijn onze activiteiten uitgebreid. Zo geven we workshops, teambuildingsessies, bedrijfstrainingen en- uitjes en kinderfeestjes. Sinds kort zijn we ook gestart met een geheel nieuw project: stadsbegrazing in Assen. Dit doen we onder de naam Landschapsbeheer het Witterveld, onderdeel van ‘d Ambrise’s en Whitemoorborders. Het einde is nog niet in zicht en we hebben nog vele plannen voor de toekomst.

We zijn ondernemers met een duidelijke visie. Ondernemen waarbij natuur, dierenwelzijn en gezondheid centraal staat.
We willen bijdragen aan zorg voor anderen. Dit doen we door mensen te laten participeren in activiteiten die wij ondernemen. Nu en in de toekomst.

We dromen niet, maar maken ze waar!

Ron Rogaar & Caroline Visser

h