Vergaderen in de schapenstal

Vergaderen met zicht op de schapenstal

De een noemt het landelijk, de ander exclusief, maar inspirerend vergaderen is het zeker in deze prachtige schapenstal. Je kan in deze gemoedelijke omgeving vergaderen met een maximum van 10 personen. Voor een strategisch overleg, (directie) vergadering, brainstormsessie of presentatie. Je hebt exclusief toegang tot de vergaderlocatie die bestaat uit een eenvoudige maar comfortabele ruimte die van alle gemakken is voorzien. Aan de houten tafel met makkelijke stoelen kun je heerlijk vergaderen, en als je de sfeer nog nog wat wil opvoeren steek je de hout kachel aan. Maar dat is niet het enige dat je hier kunt doen: de locatie biedt tal van leuke activiteiten en workshops aan, die jou en je collega’s dichter bij elkaar zullen brengen.

Beleef de schapenboerderij

Omdat de boerderij in bedrijf is, krijg je hier een kijkje in het echte boerenleven. Je krijgt een inspirerende rondleiding van de schapenboer Ron Rogaar. Hij vertelt je met veel plezier over het leven en werken met schapen op de boerderij. Caroline Visser vertelt over haar werk als herderin op stadsbegrazing en geeft een workshop schapendrijven met haar bordercollies.

Ook kunt u bij ons terecht voor bedrijfsuitjes en kinderfeestjes. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kan je ons bellen 06-57327966 of mailen naar cvisserbordercolliepagina@gmail.com